Lidl UP: Learn & Work
Σπούδασε με μισθό, αποφοίτησε με καριέρα.

Το Lidl UP: Learn & Work είναι ένα πρωτοποριακό, πειραματικό, διετές πρόγραμμα που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με το δημόσιο Πειραματικό  Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και το Ελληνογερμανικό, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.  Κάνεις  τη θεωρητική σου κατάρτιση στο δημόσιο Πειραματικό  Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας, ενώ παράλληλα αποκτάς πραγματική εργασιακή εμπειρία σε κατάστημά μας στην Αττική .

📢 Το ξέρουμε. Είναι κάτι που δεν έχεις ξανακούσει. Εδώ όμως θέλουμε να ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα και πιστεύουμε ότι, ναι, μπορείς να σπουδάζεις και να δουλεύεις μαζί 😯 Και μετά τι; Μετά από τα 2 χρόνια του προγράμματος, θα βρεθείς σε μια από τις πιο υπεύθυνες θέσεις των καταστημάτων μας!

Ε, λοιπόν, καλώς ήρθες στο Lidl UP: Learn & Work στην Αττική.
Κάνε αίτηση…χθες!

Lidl UP: Learn & Work. Τι σημαίνει αυτό;

Με λίγα λόγια:
 • Η ιδέα εδώ είναι απλή: οι μέρες σου γεμίζουν με μαθήματα και πραγματική επαγγελματική εμπειρία. Παράλληλα! Γιατί εδώ πιστεύουμε ότι πάντα μαθαίνεις καλύτερα όταν συνδυάζεις θεωρία και πράξη!
 • Παρακολουθείς τα θεωρητικά μαθήματά σου (2-3 μέρες κάθε εβδομάδα) στο δημόσιο Πειραματικό I.E.K. Γλυφάδας – όπως Επιχειρηματικότητα, Λιανικό Εμπόριο, Αγγλικά κ.α..
 • Μαθαίνεις και εφαρμόζεις – στην πράξη! – τι κάνουμε ακριβώς στα καταστήματά μας μαζί με την ομάδα, περνώντας από διαφορετικές θέσεις. (2-3 μέρες κάθε εβδομάδα)
 • Ολοκληρώνεις το πρόγραμμά σου και ξεκινάς ως Υποδιευθυντής/ρια Καταστήματος στην Αττική!
 • Και μάλιστα, με 2 αναγνωρισμένα πτυχία. Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων στο δημόσιο  Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και των εκπαιδεύσεων στο κατάστημα, δίνεις εξετάσεις στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για την πιστοποίηση της Ειδικότητας Στελέχους Λιανικού Εμπορίου, ενώ αντίστοιχο τίτλο αναγνωρισμένο στην Γερμανία μπορείς να λάβεις από το Ελληνογερμανικό, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Μάθε εδώ περισσότερα.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:
 • Έχεις πάρει το Απολυτήριό σου. ΕΠΑΛ, Γενικό ή Τεχνικό Λύκειο, δεν έχει καμία σημασία.
 • Μιλάς καλά Αγγλικά (επιπέδου Lower δηλαδή).
 • Το MS Office δε σε τρομάζει!
 • Βρίσκεσαι στην Αθήνα (ή σκοπεύεις να έρθεις για το Lidl UP :Learn & Work!)

Πάνω απ’ όλα όμως, ξέρεις ότι θα περνάς τη μέρα σου από τη σχολή στην δουλειά και το αντίστροφο. Από το δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας στο κατάστημα και ανάποδα, και ναι, ανυπομονείς γι’ αυτό! Μαθαίνεις πολύ πολύ γρήγορα. Θα έρχεσαι καθημερινά σε επαφή με καθηγητές, συναδέλφους και πελάτες οπότε παίρνεις έξτρα βαθμούς αν είσαι ταλέντο στην επικοινωνία και σου αρέσει να δουλεύεις με ομάδες.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα Είμαστε ο No1 Employer of Choice για το 2020 και ταυτόχρονα έχουμε πάρει το Βραβείο Κορυφαίου Εργοδότη  για 5η συνεχόμενη χρονιά. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:

Μισθό – ναι, όσο σπουδάζεις! – που ξεκινάει από τα 510€ μικτά ανά μήνα για τον πρώτο χρόνο και 585€ τον δεύτερο. Από την πρώτη σου κιόλας μέρα μαζί μας.

Τη θέση Υποδιευθυντή/ριας να σε περιμένει στην ομάδα μας με την ολοκλήρωση των σπουδών σου στο δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας. Με μηνιαίο μικτό μισθό που ξεκινάει από 1.350€.

Τον νέο σου τίτλο: Τελειώνοντας μπορείς να αποκτήσεις αναγνωρισμένη πιστοποίηση ως «Στέλεχος Λιανικού Εμπορίου».

Το laptop σου για όλη τη διάρκεια των σπουδών σου.

Κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα ώστε να μετακινείσαι άνετα από και προς το δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και τα καταστήματα …αλλά και στις βόλτες σου!

Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.

Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση: Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση.

Κουπόνια τροφίμων 2 φορές το χρόνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.

Ακούγεται σαν το επόμενο σου βήμα;

Τότε το μόνο που χρειάζεται είναι να μας στείλεις:

 • Το βιογραφικό σου – ξέρουμε ότι δεν θα είναι γεμάτο ακόμα αλλά μας ενδιαφέρει να δούμε ακόμα καλύτερα την προσωπικότητά σου.
 • Μια μικρή επιστολή όπου θα μας εξηγείς γιατί είσαι το ταλέντο που ψάχνουμε!
 • Τα πρακτικά: το απολυτήριο σου και οποιονδήποτε άλλον τίτλο σπουδών.

Extra tips, το recruitment team μας μάζεψε όλα τα μυστικά για την τέλεια αίτηση εδώ!

Επίσης, αν θέλεις μια εικόνα για τις πιο σημαντικές ημερομηνίες, μπορείς να κυκλώσεις στο ημερολόγιο σου τα εξής: μέχρι 27 Οκτωβρίου μπορείς να κάνεις την αίτησή σου, τον Νοέμβριο θα κάνουμε τις συνεντεύξεις και…1 Δεκεμβρίου ετοίμασε το backpack σου, ξεκινάνε τα μαθήματα! ✨

Έλα στο Lidl UP: Learn & Work!

Σπούδασε με μισθό και αποφοίτησε με καριέρα για να γίνεις το επόμενο κεφάλαιο του success story μας! Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Επικοινώνησε μαζί μας

Είμαστε εδώ για να σου λύσουμε απορίες στo 2111032330

Πότε; 09:00 με 20:00 Δευτέρα με Παρασκευή (πλην αργιών)

Θεωρητική Εκπαίδευση:
Στο δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας

Πραγματική Εργασιακή Εμπειρία:
Σε καταστήματα Lidl Ελλάς στην Αττική