Lidl UP: Learn & Work
Εξασφάλισε από τώρα ένα μέλλον με ανοδική πορεία.

Το Lidl UP: Learn & Work είναι ένα πρωτοποριακό, πειραματικό, διετές πρόγραμμα που συνεχίζει για 2η χρονιά, σε συνεργασία με το Δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Κάνεις τη θεωρητική σου κατάρτιση στο Δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας, ενώ παράλληλα αποκτάς πραγματική εργασιακή εμπειρία σε κατάστημά μας στην Αττική.

Στο #teamLidl θέλουμε να ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα κι αυτό μας οδηγεί να κοιτάμε και να ανεβαίνουμε ψηλά!
Εδώ πιστεύουμε ότι μπορείς να σπουδάζεις και να δουλεύεις μαζί 😯!
Θέλεις, λοιπόν, να εξασφαλίσεις ένα μέλλον με ανοδική πορεία; Ανέβα κι εσύ στον 2ο κύκλο σπουδών!
Μετά από τα 2 χρόνια του προγράμματος, θα βρεθείς σε μια από τις πιο υπεύθυνες θέσεις των καταστημάτων μας!

Ε, λοιπόν, καλώς ήρθες στο Lidl UP: Learn & Work στην Αττική.
Κάνε αίτηση… χθες!

Lidl UP: Learn & Work. Τι σημαίνει αυτό;

Με λίγα λόγια:

 • Η ιδέα εδώ είναι απλή: οι μέρες σου γεμίζουν με μαθήματα και πραγματική επαγγελματική εμπειρία. Παράλληλα! Γιατί εδώ πιστεύουμε ότι πάντα μαθαίνεις καλύτερα όταν συνδυάζεις θεωρία και πράξη!
 • Παρακολουθείς τα θεωρητικά μαθήματά σου (2-3 μέρες κάθε εβδομάδα) στο Δημόσιο Πειραματικό I.E.K. Γλυφάδας, μαθήματα όπως Επιχειρηματικότητα, Λιανικό Εμπόριο, Αγγλικά κ.α.
 • Μαθαίνεις και εφαρμόζεις στην πράξη (2-3 μέρες κάθε εβδομάδα), μαζί με την ομάδα, τι ακριβώς κάνουμε στα καταστήματά μας, περνώντας από διαφορετικές θέσεις.
 • Ολοκληρώνεις το πρόγραμμά σου και ξεκινάς ως Υποδιευθυντής/ρια Καταστήματος στην Αττική!
 • Και μάλιστα, με 2 αναγνωρισμένα πτυχία! Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων στο Δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας, και των εκπαιδεύσεων στο κατάστημα Lidl, δίνεις εξετάσεις στον ΕΟΠΠΕΠ για την πιστοποίηση της Ειδικότητας Στελέχους Λιανικού Εμπορίου, ενώ αντίστοιχο, αναγνωρισμένο στην Γερμανία, τίτλο μπορείς να λάβεις από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. 

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

 • Έχεις πάρει το Απολυτήριό σου: ΕΠΑΛ, Γενικό ή Τεχνικό Λύκειο, δεν έχει καμία σημασία.
 • Μιλάς καλά Αγγλικά (επιπέδου Lower δηλαδή).
 • Το MS Office δεν σε τρομάζει!
 • Βρίσκεσαι στην Αθήνα, ή σκοπεύεις να έρθεις για το Lidl UP: Learn & Work!

Πάνω απ’ όλα όμως, ξέρεις ότι θα περνάς τη μέρα σου από τη σχολή, στη δουλειά και το αντίστροφο. Από το Δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας, στο κατάστημα Lidl και ανάποδα. Και, ναι! Ανυπομονείς γι’ αυτό! Ενθουσιάζεσαι να μαθαίνεις και μαθαίνεις πάρα πολύ γρήγορα…
Εδώ, θα έρχεσαι καθημερινά σε επαφή με καθηγητές, συναδέλφους και πελάτες οπότε θα παίρνεις έξτρα βαθμούς αν είσαι ταλέντο στην επικοινωνία και αν σου αρέσει να δουλεύεις με ομάδες.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα και έχουμε πάρει το Βραβείο Κορυφαίου Εργοδότη για 6η συνεχόμενη χρονιά.
Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας θα βρεις όλα τα παρακάτω:

Μισθό. Ναι, όσο σπουδάζεις! Ο οποίος ξεκινάει από τα 545€ μικτά τον μήνα για τον πρώτο χρόνο και 620€ τον δεύτερο. Από την πρώτη σου κιόλας μέρα μαζί μας.

Θέση Υποδιευθυντή/ριας, να σε περιμένει στην ομάδα μας με την ολοκλήρωση των σπουδών σου στο Δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας. Με μηνιαίο μικτό μισθό που ξεκινάει από 1.350€.

Τον νέο σου τίτλο: Τελειώνοντας μπορείς να αποκτήσεις αναγνωρισμένη πιστοποίηση ως «Στέλεχος Λιανικού Εμπορίου».

Το laptop σου για όλη τη διάρκεια των σπουδών σου.

Κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα, ώστε να μετακινείσαι άνετα από και προς το Δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας, τα καταστήματα Lidl… αλλά και στις βόλτες σου!

Μια δεμένη ομάδα: Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Να μαθαίνουμε online, να μοιραζόμαστε δώρα, να γιορτάζουμε, και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.

Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση: Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση.

Κουπόνια τροφίμων, 2 φορές τον χρόνο: Για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.

Ακούγεται σαν το επόμενο σου βήμα;

Τότε το μόνο που χρειάζεται είναι να μας στείλεις:

 • Το βιογραφικό σου. Ξέρουμε ότι δεν είναι γεμάτο ακόμα, αλλά μας ενδιαφέρει να σε γνωρίσουμε περισσότερο.
 • Το Απολυτήριο σου και οποιονδήποτε άλλον τίτλο σπουδών σου.

Extra tips, το recruitment team μας μάζεψε όλα τα μυστικά για την τέλεια αίτηση εδώ!

Επίσης, αν θέλεις μια εικόνα για τις πιο σημαντικές ημερομηνίες, μπορείς να κυκλώσεις στο ημερολόγιο σου τα εξής: μέχρι 15 Δεκεμβρίου μπορείς να κάνεις την αίτησή σου, τον Ιανουάριο θα κάνουμε τις συνεντεύξεις και… 16 Φεβρουαρίου ετοίμασε το backpack σου, ξεκινάνε τα μαθήματα! ✨

Έλα στο Lidl UP: Learn & Work!

Σπούδασε με μισθό και αποφοίτησε με καριέρα για να γίνεις το επόμενο κεφάλαιο του success story μας! Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Επικοινώνησε μαζί μας

Είμαστε εδώ για να σου λύσουμε απορίες στo 2111032330

Πότε; 09:00 με 20:00 Δευτέρα με Παρασκευή (πλην αργιών)

Θεωρητική Εκπαίδευση:
Στο Δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας

Πραγματική Εργασιακή Εμπειρία:
Σε καταστήματα Lidl Ελλάς στην Αττική

[lidlacademypins]