Ένα μέλλον με ανοδική πορεία, αρχίζει από εδώ…

Το Lidl UP: Learn & Work είναι ένα πρωτοποριακό, πειραματικό, διετές πρόγραμμα που συνεχίζει για 2η χρονιά, σε συνεργασία με το Δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Μοιράζεις τις μέρες της εβδομάδας μεταξύ του Δημόσιου Πειραματικού Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας, κάνοντας τη θεωρητική σου κατάρτιση, και του καταστήματος Lidl, όπου αποκτάς πραγματική εργασιακή εμπειρία. Ας δούμε, όμως, τι λένε για όλα αυτά οι ίδιοι οι LidlUPers…

Ήρθε η ώρα να σου συστήσουμε τους μελλοντικούς και τις μελλοντικές Υποδιευθυντές/ριες Καταστημάτων της Lidl Ελλάς. Από εδώ, ο  Χρήστος,  η Νατάσσα, η Εσοέ, ο Στεφάν, ο Νίκος, και ο Κωσταντής, που σπουδάζουν με μισθό στο Δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας. Χαίρονται πολύ, γιατί βλέπουν ήδη ένα μέλλον με ανοδική πορεία!

Ας μιλήσουμε για κάτι ακόμα πιο ανεβαστικό, το δικό σου μέλλον. Αμέσως μόλις τελειώσεις τις σπουδές και την εκπαίδευσή σου, σε 2 χρόνια δηλαδή, βρίσκεσαι σε μια από τις πιο υπεύθυνες θέσεις μας, του/της Υποδιευθυντή/ριας Καταστήματος.
Από τις σπουδές στην καριέρα σε μόλις 2 χρόνια!

Αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς θα κάνεις ως Υποδιευθυντής/ρια Καταστήματος, άκου τι έχουν να σου πουν τα ίδια τα μέλη του #teamLidl, που τα ξέρουν από πρώτο χέρι:

Δες στο video όσα μας λένε πραγματικοί Υποδιευθυντές/ριες των καταστημάτων μας!

Play Video

A day in the job

Με λίγα λόγια, όλο το κατάστημα Lidl περνάει από τα χέρια σας, δηλαδή του/της Διευθυντή/ριας και τα δικά σου! Οργανώνεις και κάνεις το κατάστημα Lidl καλύτερο, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων μας. Σκέψου ότι παίρνεις αποφάσεις σαν επιχειρηματίας. Έχεις τη δική σου ομάδα την οποία εξελίσσεις συνεχώς. Και φυσικά είσαι το αγαπημένο πρόσωπο των πελατών.

Είσαι το δεξί χέρι του/της Διευθυντή/ριας Καταστήματος και είναι η συνεργασία σας που κάνει το κατάστημά σας να απογειωθεί. Λείπει ο/η Διευθυντής/ρια; Κανένα άγχος! Αφού βρίσκεσαι εσύ εκεί!

Η χειρωνακτική δουλειά δεν σε τρομάζει καθόλου! Ξέρεις ότι θα χρειαστεί να υποστηρίξεις την ομάδα και να μεταφέρεις, να κουβαλήσεις ή να τακτοποιήσεις εμπορεύματα, κιβώτια, παλέτες ή κούτες στις σωστές τους θέσεις.

Χρηματοοικονομικοί δείκτες;
Δεν σε τρομάζουν και τους έχεις πάντα
στο μυαλό σου.
Όλα λειτουργούν ρολόι χάρη σε σένα:
το κατάστημα λάμπει, τα προϊόντα είναι φρέσκα, τα ράφια είναι γεμάτα, η εμπειρία των πελατών πάντα θετική. Δε σταματάς όμως εκεί. Ξέρεις ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα και πάντα έρχεσαι με νέες προτάσεις!

Ξέρουμε ότι κρύβεις μέσα σου ένα επιχειρηματικό μυαλό! Ψάχνεις τρόπους να κάνεις το κατάστημά σου καλύτερο, να κάνεις την διαφορά. Και ναι, απογειώνεις κάθε φορά τους δείκτες του.

Η ομάδα πετάει! Και συμβάλλεις κι εσύ σ’ αυτό: είσαι εκεί για να την οργανώνεις, να την καθοδηγείς, να βοηθάς ώστε όλα να γίνονται ευκολότερα, καλύτερα, γρηγορότερα.

And wait for it…

Μαζί με τη θέση του Υποδιευθυντή/ριας Καταστήματος, σου προσφέρουμε:

ΜΙΣΘΟΣ

Αρχικός μηνιαίος μικτός μισθός στα 1.350€. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 1.700€ μικτά.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.

LIDL EXTRAS

Κουπόνια τροφίμων, 2 φορές τον χρόνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική.

Έλα στο Lidl UP: Learn & Work!

Σπούδασε με μισθό και αποφοίτησε με καριέρα για να γίνεις το επόμενο κεφάλαιο του success story μας! Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Επικοινώνησε μαζί μας

Είμαστε εδώ για να σου λύσουμε απορίες στo 2111032330

Πότε; 09:00 με 20:00 Δευτέρα με Παρασκευή (πλην αργιών)

Θεωρητική Εκπαίδευση:
Στο Δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας

Πραγματική Εργασιακή Εμπειρία:
Σε καταστήματα Lidl Ελλάς στην Αττική

[lidlacademypins]