Από τις σπουδές στην καριέρα!

Το Lidl UP: Learn & Work  είναι ένα πρωτοποριακό, πειραματικό, διετές πρόγραμμα που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με το δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και το Ελληνογερμανικό, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Μοιράζεις τις μέρες της εβδομάδας μεταξύ του δημόσιου Πειραματικού Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας,  κάνοντας τη θεωρητική σου κατάρτιση, και μεταξύ του καταστήματος, όπου αποκτάς  πραγματική εργασιακή εμπειρία. Μετά θα βρεθείς σε μια από τις πιο υπεύθυνες θέσεις μας, ως Υποδιευθυντής/τρια Καταστήματος.

Αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς θα κάνεις ως Υποδιευθυντής/ρια Καταστήματος, άκου τι έχουν να σου πουν τα ίδια τα μέλη του #teamLidl  που τα ξέρουν από πρώτο χέρι:

Δες στο video όσα μας λένε πραγματικοί Υποδιευθυντές/ριες των καταστημάτων μας!

Play Video

A day in the job

Με λίγα λόγια, όλο το κατάστημα περνάει από τα χέρια σας, δηλαδή του/της Διευθυντή/ριας και τα δικά σου! Οργανώνεις και κάνεις το κατάστημα καλύτερο, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων μας. Σκέψου ότι παίρνεις αποφάσεις σαν επιχειρηματίας. Έχεις τη δική σου ομάδα την οποία εξελίσσεις συνεχώς. Και φυσικά είσαι το αγαπημένο πρόσωπο των πελατών.

Είσαι το δεξί χέρι του/της Διευθυντή/ριας Καταστήματος και είναι η συνεργασία σας που κάνει το κατάστημά σας να απογειωθεί. Λείπει ο/η Διευθυντής/ρια; Κανένα άγχος! Αφού βρίσκεσαι εσύ εκεί!

Χρηματοοικονομικοί δείκτες;
Δεν σε τρομάζουν και τους έχεις πάντα
στο μυαλό σου.
Όλα λειτουργούν ρολόι χάρη σε σένα:
το κατάστημα λάμπει, τα προϊόντα είναι φρέσκα, τα ράφια είναι γεμάτα, η εμπειρία των πελατών πάντα θετική. Δε σταματάς όμως εκεί. Ξέρεις ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα και πάντα έρχεσαι με νέες προτάσεις!

Ξέρουμε ότι κρύβεις μέσα σου ένα επιχειρηματικό μυαλό! Ψάχνεις τρόπους να κάνεις το κατάστημά σου καλύτερο, να κάνεις την διαφορά. Και ναι, απογειώνεις κάθε φορά τους δείκτες του.

Η ομάδα πετάει! Και συμβάλλεις κι εσύ σ’ αυτό: είσαι εκεί για να την οργανώνεις, να την καθοδηγείς, να βοηθάς ώστε όλα να γίνονται ευκολότερα, καλύτερα, γρηγορότερα.

And wait for it…

Μαζί με τη θέση του Υποδιευθυντή/τριας καταστήματος, σου προσφέρουμε:

ΜΙΣΘΟΣ

Αρχικό μηνιαίο μικτό μισθό στα 1.350€. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 1.700€ μικτά.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.

LIDL EXTRAS

Κουπόνια τροφίμων 2 φορές τον χρόνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική.

Σε πείσαμε;

Στείλε τώρα αίτηση στο Lidl UP: Learn & Work, κάνε το 1ο βήμα για το dream job σου και γίνε μέλος της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail, του #teamLidl!

Επικοινώνησε μαζί μας

Είμαστε εδώ για να σου λύσουμε απορίες στo 2111032330

Πότε; 09:00 με 20:00 Δευτέρα με Παρασκευή (πλην αργιών)

Θεωρητική Εκπαίδευση:
Στο δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας

Πραγματική Εργασιακή Εμπειρία:
Σε καταστήματα Lidl Ελλάς στην Αττική