Γιατί Lidl Ελλάς

Δημιουργώντας αξία για την Ελλάδα του αύριο

Με περισσότερα από 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, κάθε μέρα για εμάς είναι κι ένα φρέσκο challenge. Και για να είμαστε οι καλύτεροι χρειαζόμαστε στο πλευρό μας, στο #teamLidl, τους καλύτερους! Βασική μας φιλοσοφία είναι να εξελίσσουμε τους ανθρώπους μας μέσα από ένα σύγχρονο, φιλικό και δυναμικό περιβάλλον εργασίας. Δίνουμε όλα τα εφόδια για να αναδείξουν τον καλύτερό τους εαυτό και να μπορούν να αναπτυχθούν. Γι’ αυτό προσφέρουμε σε όλους τους #Lidlers ανταγωνιστικές αποδοχές και παροχές, αναγνώριση και ευκαιρίες εξέλιξης για να φτάσουν τα όνειρά τους και να απογειώσουν την καριέρα τους!

Γι’ αυτό είμαστε ο No1 Employer of Choice για το 2020 και Κορυφαίος Εργοδότης για 5η συνεχόμενη χρονιά. Γιατί δεν σταματάμε ποτέ να γινόμαστε καλύτεροι.

«Η σταθερή αναγνώρισή μας τα 5 τελευταία χρόνια ως Top Employer (Κορυφαίος Εργοδότης), εκ των οποίων τα 3 τελευταία και ως Employer of Choice (Εργοδότης Επιλογής), μας γεμίζει περηφάνια. Ταυτόχρονα, όμως, αποτελεί και πρόκληση να προσφέρουμε κάθε χρόνο ένα ολοένα και καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στους εργαζομένους μας. Ένα περιβάλλον εργασίας φιλικό, που ενισχύει την ομαδικότητα, με ευκαιρίες και εφόδια για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη, με υψηλές, άνω του µέσου όρου της αγοράς, απολαβές και ελκυστικές επιπλέον παροχές. Στόχος μας είναι να έχουμε χαρούμενους εργαζομένους και να συνεχίσουμε να προσελκύουμε τα καλύτερα ταλέντα – και γι’ αυτό εργαζόμαστε με όρεξη και ζήλο!»

Νικολέττα Κολομπούρδα
Μέλος Διοίκησης Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού

6.125

εργαζόμενοι

20.825

Θέσεις εργασίας που συνολικά υποστηρίζουμε στην Ελλάδα

45.815

Πολίτες των οποίων υποστηρίζουμε το εισόδημα

€811εκ

->0,43% η συνολική συνεισφορά μας στο ΑΕΠ

Οι βραβεύσεις μας

Είμαστε Κορυφαίος εργοδότης επιλογής στην Ελλάδα και αυτό…. Φαίνεται από τις πολλές βραβεύσεις μας!

top-2021

TOP EMPLOYER
2021

EMPLOYER OF
CHOICE 2020

retailer

RETAILER OF THE
YEAR 2019-2020

Sustainable Comany 2021-1

SUSTAINABLE
COMPANY 2021

Επικοινώνησε μαζί μας

Είμαστε εδώ για να σου λύσουμε απορίες στo 2111032330

Πότε; 09:00 με 20:00 Δευτέρα με Παρασκευή (πλην αργιών)

Θεωρητική Εκπαίδευση:
Στο δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας

Πραγματική Εργασιακή Εμπειρία:
Σε καταστήματα Lidl Ελλάς στην Αττική